Autor: 021.rs

Novi Sad
23.08.2022.
12:56 > 13:37
Inicijativa "Za zeleno Novo naselje" saopštila je da se gradska vlast narugala građanima najavom prodaje zelene površine između Novog naselja i Detelinare.
  • Valter

    23.08.2022 19:17
    Mene nema potrebe da zovu ja cu svakako da dodjem,osecam se kao da sam dobrodosao:)
  • Novonaseljčan

    23.08.2022 16:58
    Gde si vođo?
    Gde si @Mare da te sledimo?
    Eto, uvek se nađe neki takav majstor u svojoj struci da ubaci zlu reč među građane i povede kako i sam kaže "u borbi za zastitu naseg zelenila".
    I obavesti se, školu neće da rekonsturišu, već da je ruše. Izgleda da ti sa ovom problematikom nemaš baš puno veze, ali moraš stan da zaradiš botovanjem.
  • Mare

    23.08.2022 14:27
    Vi ste se prvo narugali svima nama koji smo to potpisali i bili u prvim redovima u borbi za zastitu naseg zelenila i protiv polu ukopanih garaza ( ova sliaka u clanku je nastala na velikom protestu tog dana ). Pojedinci su zloupotrebili ovu grupu i poceli da iznose licne stavove u ime svih nas a koji se ticu samo dvorista njihovih zgrada ( miniranje projekta rekonstrukcije skole Crnjanski npr ali i dosta toga pride) tako da ste izgubili svaki kredibilitet da se oglasavate. Odjednom ste se osetili pozvanim da komentarisete desavanja u gradu koja nemaju nikakve veze sa ovom grupom. Ako zelite licnu promociju, radite to pod svojim imenom i prezimenom. Koliko sam u pravu, videcete, po odzivu komsija, na prvoj sledecoj akciji koju tj ako u opste budete organizovali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna